DESEMBER 2018
ADRESSA

– Jeg tegnet og forklarte hva jeg hadde lyst til å ha i huset, og så kom arkitekten med forslag. Det første han viste oss var innertier, så vi bestemte oss umiddelbart for at det var sånn vi ville ha det, sier Hilde og sikter til arkitekt Iver Blomsøy hos Bergersen arkitekter som tegnet de nye interiørløsningene basert på Hildes ideer og ønsker. Målet var å skape et personlig hjem med særpreg, lunhet og varme.

LES MER

(Har du Adressa Pluss kan du lese artikkelen direkte hos Adresseavisen HER)       


AUGUST 2018
ARCHDAILY

Brenneriet på Ferstad gård, tegnet av Bergersen Arkitekter, er presentert på @archdailysine nettsider dag! Midt i et vernet gårdstun, med historiske ruiner som ramme, står der i dag et moderne og stilrent bygg. Bygningen er et møtested mellom bryggeri og sosial sammenkomst. Åpent men lunt, moderne men tradisjonsrikt..

LES MER


MARS 2015
ADRESSA
adressa_adresseavisa_adresseavisen_trondheim_hist_lærerstudentene_kommer_til_byen_fra_rotvoll_til_kalvskinnet_bryggerikvartalet_0
Grønt lys for Bryggerikvartalet. Lærerstudentene kommer til HiST Kalvskinnet. Bergersen Arkitekter prosjekterer nybygg og ombygging av eksisterende bygg.

LES MER


AUGUST 2014
ARCHDAILY
archdaily_hunters_hall_duved_gildehall_bergersen_bergersenarkitekter_publisering_sweden_sverige
Duved Gildehall er publisert i internasjonale nettsiden Archdaily. Kjetil Nordø hos Bergersen Arkitekter står bak arkitekturprosjekteringen av Gildehallen som fremstår som en rendyrket bygningskropp med rammekonstruksjon i tre, kledd i vitrolbehandlet kjerneved av furu. Vi er stole over at Archdaily ønsker å publisere dette til resten av verden.

LES MER


JAN 2014
ADRESSA
adressa_alt_klart_for_kunsthall_i_2016_trondelag
Vår egen Tate Modern, sier Morten Wolden til Adressavisen. Kunsthallen flytter inn i Brannstasjonen i tråd med vårt konkurranseforslag. 7.januar signerte Kunsthall Trondheim leieavtale med Brannstasjonen SMN AS for leie av første etasje og første underetasje. Vi gleder oss til å arbeide videre med prosjektet.

LES MER


OKT 2013
ADRESSA
publiseringer_adressa_adresseavisen_mening_bergersen_arkitekter_arkitekt_brygger_trondheim_2013
Faksimile fra Adressavisen, mandag den 14. oktober. Et av kontorets prosjekter er nevnt i debatten om Midtbyen sin samtidsarkitektur..
(Trykk her for å lese webversjonen på Adressa sine nettsider)

LES MER


JUN 2013
ADRESSA
publikasjon_adressa_brygge_fikk_byggeskikkpris_brygge_far_hederlig_omtale
I konkurranse med langt mer kostbare og prestisjefylte prosjekter fikk det nye klubbhuset til Idrettslaget Trond Trondheim kommunes byggeskikkpris. Brygga i Kjøpmannsgata 37 fikk hedelig omtale da byggeskikkprisen ble delt ut i dag.

LES MER


JUN 2013
ADRESSA
Publikasjon_Adressa_det_blir_et_snev_av_luksus_Hoyer_butikk_ved_torget_Midtbyen_Trondheim
Brun-kvartalet er under ombygging. Bergersen Arkitekter har stått som ansvarlig prosjekterende.

LES MER


MAI 2013
ADRESSEAVISEN
publikasjon meninger adressa paa tide aa ta ansvar for_bryggene i trondheim
Riksantikvaren fremhever brygga Kjøpmannsgata 37 som et eksempel på en vellykket modernisering. Elisabeth Kahrs fra Bergersen Arkitekter
står bak ombyggingen. Det er altså mulig. Når en brygge møter folk med både penger og sans for kulturhistorien, og når arkitekt, byggmester,
byggherre og byantikvar får til et fleksibelt samarbeid, kan resultatet bli som her..

LES MER


SEP 2010
ARKITEKTNYTT
arkitektnytt tema arkitektureksport andre rammer andre utfordringer
Bergersen Arkitekter AS intervjues vedrørende arkitektureksport, og hvilke strategier man har for satsning i utlandet.
(Trykk her for å lese webversjonen på Arkitektnytt sine nettsider)

LES MER


JUN 2010
ADRESSEAVISEN
adressa inspireres av funksjonalismen
Vår fagansvarlige arkitekt, Gunnar Stenberg, intervjues om inspirasjon, kontorets prosjekter, og om trondheims arkitektur.

LES MER