Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://www.bergersenarkitekter.no

Deling av opplysninger

Vi deler ikke opplysninger om deg til en tredjepart (med unntak av nettsideverktøyet Google Analytiscs som gir oss informasjon om besøksflyten på siden).

Google Analytics

Vi bruker dette verktøyet for å se hvilke nasjoner besøkende til nettsiden vår kommer fra, hvilke søkeord som blir brukt for å komme til vår nettside,
hvilke undersider som blir mest/minst besøkt, og tiden en besøkende bruker på nettsiden.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Vi har p.d.d. ikke noen form for innebygget innhold fra en tredjepart. Vi linker til andre nettsider, men der gjelder deres personvernsregler.