Tilbake

SUNNDAL UNGDOMS- OG KULTURSKOLE

Byggherre:
Sunndal Kommune
Byggeår:
Ferdigstilt 2010
Medarbeidere:
Astrid Nordmark Dahl,
Heidi Hynne

Arkitekt:
HUS Arkitekter AS
Prosjektet omfatter alt løst inventar, gardiner og skilting I den nye ungdoms-og kulturskolen.Målet med prosjektet har vært å etterstrebe å tilpasse inventaret til arkitekturen, og å skape et tidsriktig og funksjonelt miljø for alle brukere, Hvor bruk av farger, gode, robuste materialer og spennende design vil bidra til å skape både energi og glede, produktivitet og kreativitet. Det er laget planer med tilhørende anbudsbeskrivelser både for møbler – gardiner og skilt, samt spesialdesignete komponenter til kantine og formidlingsrom.

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_fasade_grupperom_utsikt
Byggets fasade (t.v.) og utsnitt av interiør (t.h.)

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_bibliotek_sosiale_soner_korridor_apenhet_glassvegg_transparent_transparens_1
Biblioteket I

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_bibliotek_sosiale_soner_sittegrupper_gruppebord_barbord_utsikt
Biblioteket II

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_sofa_vask_vindu_benk_betongvegg
Sitteområde

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_sofaer_farget_vindu_utsikt_sittekrok
Sittegrupper

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_kantine_bar_barkrakker_sosialt_motested
Kantine

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_sitte_spise_spiserom_kafeteria_kantine_spisesal_bespisning_sittegrupper_3-_2
Kantine

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_sitte_spise_spiserom_kafeteria_kantine_spisesal_bespisning_sittegrupper_2
Sosial sone

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_sitte_spise_spiserom_kafeteria_kantine_spisesal_bespisning_sittegrupper_1
Sosial sone

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_klasserom_undervisning_undervisningsrom_skole_pulter_kunstnerisk_vindu
Klasserom

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_stoler_auditoriumAuditoriet

arkitektur_interior_sunndalsora_more_og_romsdal_sunndal_kultur_og_ungdomsskole_utsmykning_vegg_korridor_sosial_sone
Korridor

Foto: HUS Arkitekter og Bergersen Arkitekter AS