Tilbake

GILDEHALL DUVED

Byggherre:
Privat
Byggeår:
2012
Medarbeidere:
Kjetil Nordø
Gildehall og garasjeanlegg i forbindelse med landsted som brukes til jakt og friluftsliv i Duved i Sverige. Garasjeanlegget er utført som en visuell fortsettelse av eksisterende bebyggelse, og danner en ramme rundt tunet med gildehallen som visuelt midtpunkt. Gildehallen er utført som en rammekonstruksjon i tre som er levert av Timber AS og er kledd i vitrolbehandlet kjerneved av furu. Innvendige flater i massivtreelementer, naturstein og skifer.

arkitektur_bergersen_vinter_duved_sverige_gildehall_eksterior_fasade_kjetil_nordo_03
Bygningen i sine omgivelser.

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_eksterior_fasade_kjetil_nordo_01
Bygningen i sine omgivelser.

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_eksterior_fasade_kjetil_nordo_02
Bygningen i sine omgivelser.

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_interior_kjetil_nordo_01
Interiør av Gildehallen.

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_interior_kjetil_nordo_02

Interiør – Takkonstruksjon.

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_situasjonsplan_kjetil_nordo

Situasjonsplan

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_plan_kjetil_nordo
Planløsning

arkitektur_bergersen_duved_sverige_gildehall_snitt_kjetil_nordo
Snitt

Foto og tegninger: Bergersen Arkitekter AS